Az 53 éves Linda Currier alighanem tudta, mire számíthat barátjától, a 48 éves James Olivertől, hiszen a férfi korábban már ült kiskorú elleni nemi erőszak miatt, mégis megdöbbent, amikor otthonukban rajtakapta őt egy 12 éves kislánnyal.
A Maine állam Nobleboro nevű kisvárosában történt incidens csak csúnyán érhetett véget: az ittas nő felháborodásában beült autója volánja mögé, és elgázolta pedofil pasiját. Az nem egyértelmű, hogy a férfi hogyan került az utcára, mindenesetre súlyos lábsérülésekkel szállították kórházba, majd onnan két nappal később a fogdára, ahol letartóztatták.
A nőt ittas vezetés és veszélyeztetés miatt letartóztatták, majd később elengedték.
A kislánynak nem esett bántódása, rá szülei vigyáznak. A rendőrség egyébként úgy tudja, a házban több felnőtt is volt az incidens alkalmával, ám az nem egyértelmű, hogy a szülők is ott voltak-e. Ha nem, talán mégsem a legjobb döntés az ő felügyeletükre bízni a gyermeket.
James Oliver eddig kétszer mulasztotta el értesíteni a rendőrséget arról, hogy megváltozott a lakhelye. Szexuális bűnelkövetőként ez kötelező lett volna; csak ezért a mulasztásért egy év börtönt kaphat.

Mi minden fér el egy kisautóban? Akár egy boci is, ha nagyon akarjuk…
Rajtakapta, elgázolta pedofil barátját egy nő 1