Kifosztották a haldokló autóst 3


Danielle Zimmerman éppen a rendelését szerette volna leadni egy autós étteremnél, amikor hirtelen agyvérzést szenvedett és eszméletét vesztette. A kansasi asszonyhoz azonnal odarohant három férfi, köztük a huszonegy éves Daquantrius Johnson, de nem azért, hogy segítsenek rajta: behajoltak az ablakon, és kifosztották a magatehetetlen nőt, aki másnap, a kórházban elhunyt.
A fiatal bűnöző levette a nő kezéről a jegygyűrűjét, ellopta a tárcáját, telefonját és mintegy 150 dollár készpénzt. Ezeket később sem sikerült visszaszereznie a gyászoló férjnek, annak ellenére, hogy jutalmat ígértek a nyomravezetőnek.
A másfél évvel ezelőtt történt rablás ügyében a héten hozott ítéletet az illetékes bíróság: 11 év 2 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték az elsődleges vádlottat, Johnsont, akit egyébként egyéb bűncselekmények miatt is köröztek; azokkal együtt mintegy 20 és fél évet fog a rácsok mögött tölteni.


Kipróbáltuk az új Suzuki Vitarát. Olvasd el a Vezess.hu tesztjét a különleges extrákkal felszerelt magyar autóról. Kattints a képre!

Kifosztották a haldokló autóst 4