A rendőrség nem közölte, hány évesek azok a gyerekek (igen, több gyerekről van szó), akiket szüleik nem bíztak babysitterre, amikor egy mindenki-mindenkivel orgiára készültek.
Ebben a házban volt a buli, azaz hogy csak lett volna...

Ebben a házban volt a buli, azaz hogy csak lett volna…

Ebben a házban volt a buli, azaz hogy csak lett volna…


A 34 éves Heather Young (Chartiers, Pennsylvania) múlt kedden, a hajnali órákban érkezett meg ismerőseinek lakására, hogy ott egy édes négyesben vegyen részt. Előtte persze felöntött a garatra, hogy teljes legyen az élmény, ám mivel kisfiát nem tudta kire bízni, beültette maga mellé a kocsiba, és eltámolygott vele a vendéglátókhoz. Részeg autózásának szerencsére nem voltak fizikai áldozatai.
Amikor megérkeztek, a nő még a társasház folyosóján elkezdett levetkőzni. aminek azonban nem csak saját gyermeke, de a háziak csemetéje is szemtanúja volt. Ezt nehezményezte a másik gyerek anyja, és hamarosan dühös üvöltözés törte meg a kora tavaszi hajnal csendjét.
A szomszédok ekkor értesítették a rendőröket, akik pillanatokon belül rendet tettek a civakodó felnőttek között. Young gyermekét apja gyámsága alá helyezték, a nőt pedig számtalan kihágással vádolják, az ittas vezetéstől a bántalmazáson át a nyilvános részegeskedésig, és még az erkölcstelen magatartás és gondatlan veszélyeztetés is belefért a csomagba. Talán az lesz a legkisebb gondja, hogy a jogosítványát várhatóan bevonják.
Update: azóta kiderült, hogy Heather Young gyermeke 7 éves; a másik fiú kora továbbra sem ismert

Egy bécsi férfi szórakozottságában a földalattin felejtette a babakocsit, benne pár hónapos gyermekét. A talált tárgyak osztálya ilyen gyorsan még nem dolgozott.