Kerítésnek és parkoló járműveknek ütközött egy autó Győrben.  A rendőrség közlése szerint a gyanúsított 2015. március 20-án 0 óra 40 perckor a Szent Imre úton közlekedett, majd a Szauter Ferenc úti kereszteződésbe nagy sebességgel behajtott, elvesztette uralmát járműve felett. A körforgalmat már nem sikerült a megfelelően teljesítenie, helyette áthajtott a közepén lévő füves területen és a szemközti ingatlan kerítését áttörve három parkoló autónak ütközött.     

A győri fiatalember kiszállt az Audiból, levette az autón lévőn szlovák rendszámokat, majd futva távozott a helyszínről.Nem kellett azonban sokat nyomozniuk a rendőröknek, mert már a baleset helyszínelésének ideje alatt a sofőr a kocsijához visszatért és felelősségét elismerte.

Nem adta ki a körforgalom az ittas Audisnak 2 A rendőrök megállapították, hogy a kocsi Magyarországon nem volt forgalomba helyezve és a helyszíntől 20 méterre lefoglalt forgalmi rendszámok sem erre a járműre voltak kiadva. Tetézendő a bajt, a sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért őt a járőrök mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság egyedi azonosítójel meghamisítása megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 22 éves győri lakos ellen.