A 28 éves Angel Oliver szerda éjjel negyed tizenkettőkor egy floridai országúton haladva hátulról nekiütközött egy szedánnak. A kiérkező rendőrök talán rutinesetre számítottak, de alighanem életük legbizarrabb estéjét élték át.


Az egy dolog, hogy a nő részeg volt – az autóban két üres és három bontatlan doboz sört találtak a rendőrök, a sofőr nem is tagadta, hogy ivott, de még ha úgy is lett volna, beszéde zavart volt, és nem volt képes elmondani az ABC-t elejétől a végéig.
Később kiderült, hogy nem csak részeg, de terhes is a nő, bár azt nem tudta megmondani, hogy hányadik hónapban tart.
Nem ez lesz az első gyermeke Angelnek: másfél éves ikrei a hátsó ülésen utaztak a karambol idején. Gyerekülésük nem volt rögzítve az autóban, és őket magukat sem kötötték be az ülésbe: az egyik gyerek az ütközés következtében a padlóra zuhant, a gyerekülés pedig rá.
És ha mindez nem lett volna elég, kiderült, hogy Angel valószínűleg szándékosan ütközött neki a szedánnak: ismerte ugyanis vezetőjét, akivel korábban heves vitát folytatott az ikrek apjáról, akinek a jelek szerint a másik nőhöz – a szedán sofőrjéhez – is volt köze.
Az ikreket az apjuk felügyeletére bízták; Angel Olivert ezer dollár (280 000 Ft) óvadék ellenében csütörtökön szabadon engedték.
Pofátlanság vagy feledékenység? Hogy került a zebra közepére ez az autó, és miért nem intézkedik a rendőr?

Részegen karambolozott egy terhes anyuka 3