Ingyenes és pont olyan egyszerű a használata, amilyen gyorsan túl is akarunk lenni ezeken a dolgokon.

Új evolúciós láncszem az induláshoz és megálláshoz

A készpénzt alig néhány év alatt hatékonyan váltotta fel az SMS, akár parkolunk, akár autópálya matricára van szükségünk. Nem csoda, sokkal egyszerűbb elküldeni egy üzenetet, mint aprót váltani és a megfelelő összeget dobni a parkolóórába, vagy megállni a benzinkútnál, és aztán őrizgetni a bizonylatot.

Megtaláltuk az újabb evolúciós láncszemet: a Simple alkalmazás végre feleslegessé teszi a szöveges üzenetek küldését is, ráadásul úgy, hogy ki is használja az okostelefonok adta lehetőségeket. A parkolóóráig sem kell elmennünk, nem kell keresnünk a telefonszámot, nem kell SMS-t küldenünk, és a költség sem a telefonszámlánkat terheli. Hiszen a fizetés bankkártyáról, vagy az alkalmazás előre feltöltött egyenlegéről történik, így az is parkolhat mobillal, akinek mondjuk a céges előfizetése miatt eddig erre nem volt lehetősége.

Sok funkció az élet apró problémáira

Parkolás esetén elég a korábban regisztrált autónk rendszámát megérinteni, ellenőrizni és elfogadni a mobil GPS-e alapján felajánlott zónát, vagy beírni a címet vagy a zónakódot, és végül megadni a fizetés módját. Hozzárendelhetjük az alkalmazáshoz a bankkártyánkat, vagy fizethetünk egyenlegről. A leállítás egyetlen érintés, amennyiben pedig lejárna a parkolásunk, az alkalmazás figyelmeztet. A Magyarországon kapható összes e-matrica vásárlása hasonlóan egyszerű és még gyorsabb, így akár utolsó pillanatban is segíthet.

Egyszerűbben autózunk és parkolunk (X) 2

A Simple használatához internetelérésre van csak szükség, SMS váltás nem történik. Több jármű adatait is megadhatjuk, és könnyen igényelhetünk ÁFÁ-s számlát. Az egyes költések az alkalmazáson belül visszakereshetőek. A kényelmi díj a parkolás és az autópálya-matrica esetében is alacsony, 50 forint tranzakciónként, amit az autópálya matrica esetében március végéig elengednek.


A Simple ráadásul az egyetlen olyan parkolási alkalmazás, amivel kólát is lehet venni. Sőt, egy csomó minden másra is használhatjuk: 300 étteremből rendelhetünk ételt, jegyet vehetünk moziba és más programokra, vásárolhatunk több száz italautomatánál és elérjük a legnépszerűbb 200 szórakozóhely programját, valamint számos étteremben böngészhetjük az étlapot, rendelhetünk és fizethetünk. Ezt egészíti ki az egész országra kiterjedő Parkolás és e-Matrica funkció.

Innen letöltheted!

iOS >>>

Android >>>