A híd alatt, fejjel lefelé fekvő autót vasárnap hajnalban vette észre egy horgász a Utah állambeli Spanish Forkban, és riasztotta a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók nekiláttak a roncs kiemelésének, de a jéghideg vízben lassan haladtak. Ekkor úgy hallották, mintha egy női hang szólítaná őket az autóból, erre minden erejüket összeszedve talpra fordították az autót – ekkor vették észre a 18 hónapos kislányt, aki addig a hátsó ülésen, a gyermekülésbe beszíjazva lógott fejjel lefelé.
A pici Lily Groesbecknek alig voltak életjelei, így gyors elsősegély után villámgyorsan a közeli kórházba szállították őt, ahol végül magához tért; állapotát tegnap már stabilnak mondták az orvosok.
Az autó tizennégy órát töltött a vízben, miután vezetője, a 25 éves Jennifer Groesbeck nekihajtott a híd beton lábazatának, és elveszítette uralmát a jármű felett – a baleset időpontját egy közelben lakó fültanú segítségével állapították meg.
A mentést külön titokzatossá teszi, hogy a vezetőülésbe szorult édesanya alighanem órák óta halott volt, amikor rájuk talált a mentőalakulat – a rendőrök csupán 20 percet töltöttek a jeges vízben, mégis orvosi ellátásra szorultak, annyira lehűlt a testük -, így ő biztos nem kiálthatott a kocsiból.
“Nem vagyok vallásos, nem tudnám megmagyarázni, mi volt azt a hang, de mindannyian hallottuk.” – mondta Tyler Beddoes, a mentésben részt vevő egyik rendőrtiszt.
Súlyosan megjárta az a botcsinálta autótolvaj, akin a kiszemelt kocsi vett elégtételt pimaszságáért.

Félelmetes balesetet élt túl egy csecsemő 1