?A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya eljárást indított lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. László 37 éves, K. István 45 éves és B. József 37 éves, és Sz. Ildikó 34 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. március 2-án hajnalban a Budapest XII., Thomán István utcában S. László és B. József fel akartak törni egy ott parkoló autót, azonban egy másik gépkocsi riasztója megzavarta őket.
 
S. László később visszatért a kiszemelt járműhöz és kiszerelte annak műszerfalát, majd elment K. Istvánhoz, hogy kulcsot kódoljanak az autó elektronikai rendszeréhez. Rövid idő múlva a férfi Sz. Ildikóval visszatért az autóhoz. S. Lászlót a helyszínen járőröző rendőrök a bűncselekmény elkövetésekor tetten érték, bűntársait a helyszín közelében illetve lakcímükön elfogták.

A társaság tagjait a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály munkatársai előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Az eljárás során beszerzett információk alapján a nyomozók 2015. március 5-én és 6-án Szigetszentmiklóson, Soroksáron és Újpesten, összesen négy ingatlanban tartottak házkutatást, amelyek során a rendőrök találtak egy lopott autót, valamint nagy mennyiségű gépjárműalkatrészt. A több teherautónyi alkatrészt lefoglalták.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le. Az illetékes bíróság 2015. március 5-én elrendelte S. László előzetes letartóztatását és 2015. március 7-én B. József lakhelyelhagyási tilalmát.”

Átszámoltuk a rendőrség adatait, és egészen más toplista jött ki a lopott autókra.
Nézze meg, hogy valójában milyen kocsikra vadásznak a tolvajok!