Baleset történt március 8-án, reggel nyolc óra környékén a 8136-os számú úton. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 23 éves banai lány haladt Alfa Romeo típusú autójával Győr felől Bőny irányába.
Haladásakor a 38-as kilométernél, egyenes útszakaszon figyelmetlenségéből kifolyólag az úttestről letért, majd ezt követően elvesztette uralmát a gépjármű felett. Az autó az úttestről lesodródott, majd az út menti árokba vágódott és ezt követően a bal oldalára borulva az úttestre merőlegesen állt meg.
A baleset okozója nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A fiatal lány a helyszínelőnek elmondta, hogy munkából tartott hazafelé és útközben egy pillanatra elaludt.
Elaludt a volánnál a banai lány 3
A Győr-Moson-Sopron Megyei rendőrök ezúton is felhívja a reggeli órákban közlekedők figyelmét a kialvatlanság veszélyeire. A fáradt vezetők sokszor hajlamosak túlbecsülni saját képességeiket. Úgy gondolják még mindig járművezetésre alkalmas állapotban vannak és biztonsággal haza tudják vezetni a kocsijukat. Ez pedig végzetes következményekkel járhat. 
A fáradságnak egyértelmű előjelei vannak, melyeket a járművezetőnek nem szabad figyelmen kívül hagynia. Ha a sofőr ugyanis elalszik, azzal nemcsak saját, de a mellette ülők, valamint a forgalom többi résztvevőjének testi épségét is veszélyezteti.