Rechelle Duncan éppen iskolába vitte kislányát február 27-én, pénteken, amikor az autópályán elhajtottak egy súlyosnak tűnő baleset mellett. Akkor még nem sejtette, hogy az egyik összeroncsolódott jármű férje holttestét rejtette…


A 46 éves New York-i nyomozó, Paul Duncan pénteken hajnali 4 óra körül frontálisan ütközött a 20 éves Efren Moreanóval. A fiatalember nagy sebességgel haladt a forgalommal szemben az autópályán. Nyitóképünkön jól látszik, hogy a rendőrautónak gyakorlatilag megsemmisült az orra.
A munkába igyekvő detektív a helyszínen életét vesztette, a vétkes autós, aki a balesetet megelőzően valószínűleg alkoholt fogyasztott, kocsijában pedig marihuánát találtak, enyhe sérülésekkel megúszta az ütközést.
Az ütközés miatt a háromsávos autópálya két külső sávját órákra lezárták, és a belső sáv is csak ideiglenesen volt járható. A reggeli csúcsforgalomban több kilométeres dugók alakultak.
A nyomozó 17 éve dolgozott a New York-i rendőrség kötelékében, tíz hónap múlva ment volna nyugdíjba. Tegnapi temetésén több mint ezren vettek részt, családtagok, barátok és munkatársak.
“Nem sírok, mert úgy érzem, csodálatos ajándék, hogy ismerhettem őt. Mindannyian így vagyunk ezzel, így majdnem olyan ez, mintha őt ünnepelnénk” – mondta a temetés előtt az özvegy. A zuhogó esőben emberek százai álltak kint az utcán órák hosszat, hogy leróhassák kegyeletüket.
Minden, amit tudni érdemes a Genfi Autószalonról
az év első európai autós megaeseményéről.