A Florida állambeli Orlando városában múlt pénteken nyílt meg az a mezőgazdasági kiállítás, ahová a tizenhárom éves Trinity Bachmann édesanyjával és több barátjával együtt a hétvégén ellátogatott. Az egész napos program után este hazafelé tartottak, amikor a tinédzser elkezdett vitatkozni az anyjával, a 36 éves Janice Pedrosával. 
Társai szerint a lány szeretett volna előre ülni, miután az addig ott utazó osztálytárs kiszállt, anyja viszont a jelek szerint arra kérte, maradjon hátul, hadd érjenek minél gyorsabban haza. A kamasz lány annyira felhúzta magát ezen, hogy közölte anyjával: gyalog teszi meg az otthonukig hátralevő mintegy öt kilométert, és kipattant a kocsiból.
Trinity valóban elindult hazafelé, ám alig néhány lépés után, a gyengén kivilágított úttest kellős közepén megállt, majd leült duzzogni. Anyja odarohant hozzá, megpróbálta levonszolni az útról – ekkor gázolta el mindkettőjüket egy arra járó autó.
A nő súlyos sérülések nélkül megúszta a balesetet, lánya azonban életét vesztette.
Az autót egy húszéves nő vezette. A rendőrség egy nyitott üveg alkoholos limonádét talált az autóban, a sofőr tekintete üveges volt. Véralkoholszintjét megvizsgálták, ám a legújabb híradások szerint még nem tudni, mennyire volt ittas.
Megnyílt a 2015-ös Genfi Autószalon, az év egyik legfontosabb nemzetközi autókiállítása. 
A Vezess.hu a helyszínről tudósítja olvasóit az újdonságokról.