Sokszor láttunk már olyat, hogy felszarvazott nők szétverték férjük vagy barátjuk autóját, a 25 éves Caro Vogel azonban mindegyiknél messzebb ment bosszúszomja kielégítésében.
Az osztrák hölgy rosszul viselte, amikor rájött, hogy barátja, a 27 éves Chris Roth megcsalta őt. Különösen rosszul esett neki, hogy a férfi annak a BMW-nek a hátsó ülésén lépett félre, amit ő maga vett neki. Mivel nem csak elhagyni, hanem megleckéztetni akarta a csalfa fiút, az őrjöngő hölgy a Kronehit rádióadóhoz fordult segítségért. 
Az Ex Men című adásban féltékeny nőknek segítenek bosszú állni volt pasijaikon, és a szerkesztők gonosz tervet eszeltek ki Caróval együtt. Valentin-nap alkalmából kivonultak a BMW-vel egy erdő szélére, ahol az egyik műsorvezető egy alumínium baseball-ütővel, egy pöröllyel és egy fokossal szisztematikusan kivégezte az autót, majd egy villás targoncával szó szerint megadta neki az kegyelemdöfést.
Caro Vogel rendkívül elégedetten nyilatkozott a műsor után: “Azért vettem az autót Chrisnek, hogy könnyebben elhelyezkedhessen valahol. Nos, ez nem sikerült, és mivel most is munkanélküli, aligha fogja tudni pótolni az autót. A legkevésbé sem bántam meg, amit tettünk, nagyon jó móka volt.” 
Örömét alighanem fokozta, hogy az adásba betelefonált a sértett férfi is: ahogy a higgadt nő a magából kikelve üvöltöző ex-pasijával beszélget, az minden pénzt megér (mármint Caro Vogelnek; a magunk részéről senkinek nem javasoljuk, hogy így álljon bosszút bárkin.)
Arról nem tudni, a rendőrség mit szólt a radikális bosszúhoz. Feltételezhető, hogy a BMW jogilag a nő tulajdona volt (végtére is ő vásárolta), mely esetben alighanem szabadon azt tehet vele, amit akar, legfeljebb környezetszennyezési szempontból aggályos az eljárás.
Nem feltétlenül jelent jót, ha egy meztelen nő áll elénk az úttesten – főleg, ha előtte telenyomta magát kábítószerrel. A rémisztő történet a képre kattintva olvasható.

Élő adásban verték szét a BMW-t (videó) 1