A Mercedes-Benz egyik leghosszabb ideje piacon lévő modellje a G-osztály (csak az Unimog veri), a sikerét annak is köszönheti, hogy a mai gazdagok igényeinek megfelelő változatok igen népszerűek.  A tehetősektől most egy újabb ötlettel kíván masszív összeget legombolni a német gyár.

Jövő héttől a sorozat két csúcsmodellje, a G63 AMG (544 LE) és a G65 AMG (612 LE) t Crazy Color kivitelben is elérhető. Az “őrült szín” sorozathoz öt vadiúj szín rendelhető, olyanok mint solar beam, tomato red, sunset beam, galactic beam és alien green.
 

Ám nemcsak feltűnő színek miatt nevezhető őrültnek az opció, de az ára sem akármilyen. A legolcsóbb, a solar beam 15 348,62 euróba (ez hogy jött ki?), azaz kb. 4,7 millió forintba kerül, másik három 18 913 euróba (5,8 millió forint), míg a legdrágábbat, a galatic beam-et, 19,962.25 euróért (6,2 millió forintba) fújják rá a legendás terepjáróra.

Ha valaki még így sem érezné tökéletesen egyedinek autóját, potom 1,3 millió forintért kérhet karbon díszítést az utastérbe, amelyet egyébként fekete nappa bőr díszít. A csomag részei a 20 colos fekete színű felnik, amelyek összhangban vannak a lökhárítókkal, a szélesítésekkel és a visszapillantókkal.

A Mercedes-Benz G63 AMG és G65 AMG Crazy Color Edition modellek kiszállítása márciusban kezdődik.