Az 53 éves Lucia Evangelista csak jót akart, most mégis börtönbe fog kerülni – ha úgy nézzük, a fia miatt. 
Egy floridai férfi még tavaly augusztusban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, mivel egy utazásból hazatérve nem találta meg az autóját, és attól félt, ellopták. A rendőrség kész választ tudott neki adni: előző este ugyanis megtalálták a kocsit – teljesen kiégve állt egy elhagyatott környéken.
A nyomozás eredménytelennek bizonyult, és a rendőrség le is zárta volna a ügyet, ha a tulajdonos három hét múlva nem jelentkezik ismét: a férfi kiderítette, hogy autóját saját édesanyja lopta el, majd gyújtotta fel.
A nő, aki időnként kölcsönvette fia autóját, mindent bevallott fiának: mivel úgy látta, hogy az autó fenntartása túlságosan nagy anyagi terhet jelent a számára, meg akarta őt szabadítani tőle, így inkább megsemmisítette azt. A híradásból nem derült ki, hogy pontosan milyen jellegű kötelezettséget jelentett az autó a fiatalembernek; vélhetően a részletek fizetése okozott neki problémát.
Miután a fiú elmesélte a rendőröknek a történteket, azok nem tehettek mást, gyújtogatásért letartóztatták Lucia Evangelistát. A nő tárgyalása februárban kezdődik; óvadékát 3000 dollárban (800 000 Ft) állapították meg.
Fehérneműben menekült a rendőrök elől egy részeg nő. Nem lett jó vége a kalandnak.

Ellopta és felgyújtotta fia autóját a bolond anya 1