Pszichológushoz jár, és alvási zavarokkal küzd az a brit taxisofőr, aki ellen váratlan támadást intézett egyik utasa. A 40 éves Lynn Birch közölte az őt szállító taxissal, hogy szeretkezni kíván bele, és hívta, hogy tartson vele a lakására. A sofőr közölte vele, hogy családja van, és kérte, hogy hagyja őt békén, ezek után a nő megfogdosta a férfit, mielőtt kiszállt a kocsiból.

Feljebb is emelte: további képek a Galériában!

Feljebb is emelte: további képek a Galériában!


A taxis feljelentést tett a rendőrségen, ami alapján nyomozást indítottak és vádat emeltek a nő ellen. Birch először tagadta a támadást, de amikor kiderült, hogy az autó fedélzeti kamerája mindent rögzített, beismerte tettét.
A férfit nagyon megviselte az eset. Azóta képtelen dolgozni, álmatlanságban szenved, pszichológushoz jár. A tárgyaláson ügyvédje képviselte, aki rávilágított, hogy a nőnek már többször is meggyűlt a baja a rendőrséggel, mert részegen randalírozott.
A bíró szerint a szexuális zaklatás akkor is szigorúan büntetendő, ha azt nő követi el férfin, és kilátásba helyezte, hogy szabadságvesztésre ítéli az alkoholista nőt. Az áldozat ügyvédje 600 font (250 000 Ft) kártérítést követel.
Amint az előzetes meghallgatás után a negyedmillió lakosú Rotherham város bíróságáról távozott, Lynn Birch egy helyi fotósra is rátámadt: felrántotta pulóverét, és meztelen felsőtestét mutogatva azt kiabálta: “Ezt jelentessétek meg!”

Tudod mit művel a csőtörés -30 fokban? Semmi jó. Kattints a képre!

Szexelni hívta, fogdosta a taxist női utasa 1