A sofőr és 36 éves utasa is életét vesztette a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében történt balesetben, amelyben az elsődleges adatok alapján a gépjármű vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét. De ez volt a kisebbik probléma, hiszen még jogosítvánnyal sem rendelkezett, és be sem volt kötve. Igazi csoda lett volna, ha túlélik a pokoli ütközést.

A Police.hu a fenti képeket hozta nyilvánosságra az esetről, az alábbi közleménnyel:

Kedd hajnalban a 26-os számú főúton, a sajókeresztúri elágazásnál egy Miskolc felé közlekedő Rover 216 típusú gépjármű lesodródott az útról, majd villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a gépjármű a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, szó szerint kettészakadt.
Képeken a 26-oson kettészakadt autó, nincs túlélő 1
Az autót vezető 40 éves nyíregyházi férfi és 36 éves kazincbarcikai utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. A helyszíni szemle alapján a hatóság szakemberei megállapították, hogy a gépjármű sofőrje nem használta a biztonsági övet, továbbá vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, és ellene járművezetéstől történő eltiltás volt érvényben.
A borsodi kapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos közúti közlekedési baleset körülményeit.
Mi pedig ezúton kérünk mindenkit, hogy a biztonsági övet soha nem felejtsétek el bekötni, és jogosítvány nélkül ne üljetek a volán mögé!
Zalában pedig egy kamionos fuvarozott feketén, jogsi nélkül, túlterhelve. Kattints a képre:

Képeken a 26-oson kettészakadt autó, nincs túlélő 2