Vajon milyen jogdíjat kellene fizetni azért, hogy egy termék felvehesse a Beatles nevét? Az összeget nem ismerjük, de alighanem sikítva menekülnénk ki tőle a világból, és ezzel nyilván így van a Land Rover is. 


Ha viszont a gyár egy brit vonatkozásokkal megspékelt limitált szériát tervez, nehezen megkerülhető a liverpooli négyes, ezért rettentő furmányosan rángatták őket elő: a Range Rover Evoque NW8 annak az észak-londoni kerületnek az irányítószáma, ahol többek között a banda tizenegyedik és utolsó stúdióalbumának, az Abbey Roadnak a címadó utcája is található, a kultikussá vált zebrával egyetemben.
Szóval NW8, ezt elég egyszer elmondani a világnak, és mindenki tudja, hogy miről van szó. A gyengék kedvéért azért rákerült egy árulkodó grafika az , elárulva a cég valódi szándékát. Sajnos sem a teljes diszkográfiát nem kapjuk meg aranykötésben, sem autogramok nem díszítik a műszerfalat, de egy valódi rajongónak ennyi is elég.
Beatles-emlékmodell a Land Rovertől 3
A modell kizárólag fehér fényezésben kérhető, vörös tetővel és tükörházakkal. Szintén pirosak a Range Rover feliratok az autó orrán és farán, míg a 20 colos felnik fekete (az USA-ban polírozott) kivitelt kaptak.
A lámpatestek elöl sötétítettek, hátul mintázatlanok, a hagyományosan króm vagy ezüst külső díszítőelemeket fekete színűek váltották fel (oldalsó szellőzőnyílás, lökhárítóbetétek)
Beatles-emlékmodell a Land Rovertől 4
A beltérben fekete vagy fekete-vörös kéttónusú bőrkárpit vár, a fejtámlákra ráhímezték a típusnevet, a sebességváltó programtárcsája és a váltófülek szintén piros színűek, akárcsak a kézi sebességváltó gombján a számjegyek. 
A már említett mellett a küszöbborításon is megjelenik a legendás zebra-motívum.
Az NW8-ból mindössze ezer darab készül.