A gyerekek, legalábbis amíg kicsik, általában nem örülnek, ha apának vagy anyának el kell mennie otthonról. Ilyenkor jöhet bármi, sírás, kiabálás, fenyegetőzés, a lényeg, hogy a szülő lendülete megtörjön. Egy floridai kisiskolás nem aprózta el a dolgot: egyszerűen felmászott az autó tetejére, gondolva, így biztos otthon tudja tartani anyát.
Csakhogy anyát nem lehetett ám megzsarolni. Elkezdett vezetni, gondolva, majd megijed és leszáll a gyerek. Az le is szállt, de azzal a lendülettel visszaugrott a motorháztetőre. Anyuka ezért tovább hajtott, egyre gyorsabban. Saját bevallása szerint 35-40 km/óra sebességgel haladt, mégpedig egy rendkívül forgalmas, négysávos úton.
Szerencsére a szomszédok azonnal riasztották a rendőrséget, akik alig 500 méter után megállították a nőt. Ő elmondta nekik, hogy már akarta őket hívni – vajon miért? -, és elpanaszolta a járőrnek, micsoda neveletlen gyereke van. Azt is elismerte, hogy veszélyes dolgot művelt.
A rendőr a két állítás közül csak az utóbbival értett egyet; így a nő, bizonyos Tojuana Lowe a következő két estét zárkában töltötte. Harmadnap letette az óvadékot, és elengedték. Nem tudni, hogy tizenéves fiát más gyámsága alá helyezték-e.
Nyitóképünk illusztráció