A 24 éves Mijael Rodriguez (nyitóképünkön) a vendéglátóiparban dolgozott, de abból a pénzből, amit ott keresett, nem tudta eltartani menyasszonyát és öt hónapos kislányát, ezért beállt egy limuzinszolgálathoz bérsofőrnek. 
Néhány nappal később három férfi szállt be a kocsiba. Bemondták a címet, majd amikor megérkeztek, egyikük pisztolyt rántott elő. A mobiltelefonokat és készpénzt követeltek, ám mindössze 30 dollár volt az áldozatnál, aki mellett ott ült a menyasszonya is.
“Ha nem adsz több pénzt, lelövöm a nőt!” – üvöltötte a fegyveres támadó többször egymás után. Végül a kismamát nem bántották, ám vőlegényét arcon ütötték, majd tarkón lőtték. A sérülésbe a helyszínen belehalt.
A tettesekről nem tudott értékelhető személyleírást adni a sokkos állapotban lévő menyasszony. A rendőrség 20 ezer dollár jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőknek; ennek, valamint egy köztéri kamera videofelvételének köszönhetően már hétfőre sikerült azonosítani a tetteseket. Kettőjüket elfogták, a harmadikat, aki egy korábbi címen kiszállt a kocsiból, még keresik.
A bérautó-szolgálat egyik sofőrje korábban riasztást adott ki a kollégáknak, hogy ne vegyék fel a három férfit, mivel részegek voltak, és veszélyesnek látszottak. Mijael Rodriguez azonban alig egy hete dolgozott a cégnél, és még nem ismerte a vészjelzést, ezért figyelmen kívül hagyta azt.
Nemes bosszút állt férjén és annak szeretőjén egy megcsalt asszony, a szomszédok pedig jót kacagtak a hoppon maradt páron. A történet a képre kattintva olvasható.

Menyasszonya előtt rabolták ki és ölték meg a taxist 1