Lynda Alsip 17 éves korára 800 dollárt spórolt össze, hogy megvegye élete első autóját, egy 1967-es Ford Mustangot. Boldogan éltek, míg 1986-ban egy kirándulásról hazatérve Lynda csak az autó hűlt helyét találta a parkolóban. Jöttek a kötelező körök, feljelentés, rendőrség stb., de persze a nyomozás nem járt sikerrel, a kocsi nem lett meg. 

Közös képek a 80-as évekből

Egészen mostanáig. Múlt héten a boldog tulajdonos – aki azonos évjáratú a frissen megkerült autójával – a rendőrségtől visszakapta régen elvesztett kedvencét, amely röhejesen közel, alig félórányi autózásnyi távolságban töltötte az elmúlt közel három évtizedet. “Ez olyan, mint egy lottónyeremény. Teljesen elképesztő. Sosem gondoltam volna, hogy 28 év után visszakaphatom” – mondta a tulaj.  
A kaliforniai rendőrség akkor figyelt fel a kocsira, amikor azt jelenlegi gazdája – aki még 1991-ben vásárolta meg az autót, de azóta egy garázsban tartotta – nyilvántartásba akarta vetetni a kocsit. Az autó jelenleg nem üzemképes, de állítólag egy kis felkészítés után újra visszatérhet a forgalomba.