Itt van karácsony második napja. Amíg együtt a család, gyorsan mindenki mesélje el porontyainak a huszonnégy éves Arvinder Singh történetét, hátha tanulnak belőle, és ők is hasonló mintagyerekké cseperednek.
A fiatalember egy Best of the Best nevű lottójátékon idén karácsony előtt megütötte a főnyereményt: egy Porsche Cayman S típusú sportkupét. Ha nem volt barátnője, ezek után biztos akadt volna tucatnyi jelentkező, Singh-et azonban máshogy nevelték:
“Ahogy az ázsiai származású családok általában, mi is mindenünkön megosztozunk. Ezért úgy éreztem, nem volna helyénvaló, ha megtartanék magamnak egy ilyen fényűző luxusxcikket, ezért a szüleimnek adtam az autót. Így mindannyian részesülhetünk belőle.” – mondta a fiú, aki nem csak a Porschét, hanem a járulékos nyereményként kapott tízezer fontot (kb. 4 millió Ft) is átadta szüleinek.
És hogy mi lesz Singh-el? Megtartja öregecske Corsáját, és azzal jár munkába.
A Best of the Best egy igen bizarr, nemzetközi lottójáték. A játékosok egy sor kategóriában választhatnak a kívánt nyereménytárgyak közül, majd meghatározott összegért nyereményszelvényt vesznek, végül meg kell tippelniük, hogy egy sporteseményen készült fotón hol kellene lennie a labdának. Az nyer, aki a legpontosabban saccolta meg a labda helyét. 
A Best of the Best lottójátékot tizenöt évvel ezelőtt alapította Angliában egy autóbolond vállalkozó. A nemzetközi játékon több tucat luxusautó talált már gazdára; ezeket nem csak ingyenesen leszállítják a világ bármely pontjára, de az első éves szervizét is fizetik.
A hamarosan megújuló Porsche Cayman modell közepes teljesítményű S kivitele nem gyerekjáték: 325 lóerős motorja sebességváltótól függően 4,9-5,0 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órára, a végsebesség 281-283 km/óra. A modell magyarországi ára kiviteltől függően 20,5-21, 7 millió Ft.