Először azt hittem, biztos sms-ezik, aztán rájöttem, részeg. Ekkor követni kezdtem, és közben felhívtam a rendőrséget. Amikor nekiment a kamionnak és kiszállt a kocsiból, akkor jöttem rá, hogy egy rendőrről van szó – mondta el újságíróknak egy anonimitást kérő autós, aki lefilmezte, amint Angel Gonzalez rendőr ittasan karambolt okozott egy floridai autópálya-szakaszon.
Amikor az ütközést követően a helyszínre kiérkező rendőrök felelősségre vonták kollégájukat, az tagadta, hogy ivott volna. Azt mondta, hajnali háromig volt szolgálatban, ekkor bevette az orvos által felírt nyugtatóját, és elindult haza, ezért vezetett bizonytalanul. 
A járőrt azonban nem tévesztette meg ez a tájékoztatás; mivel Gonzalez lehelete alkoholtól bűzlött, tekintete üveges volt, és beszélni is alig tudott, letartóztatták és bevitték.
Gonzaleznek nem ez volt az első ilyen jellegű ügye: 2012-ben szolgálatban karambolozott, ám ahelyett, hogy jelentette volna az esetet, egyszerűen hazament. Ekkor egy évre felfüggesztették és lefokozták. 2013-ban ismét ütközött, és megállás nélkül tovább hajtott, ám áldozata nem tett tanúvallomást, így ejtették az ügyét.
A mostani esetet viszont aligha ússza meg: felfüggesztették, a belső nyomozás mellett büntetőeljárás is vár rá. Mivel a szondát nem volt hajlandó megfújni, automatikusan bevonták jogosítványát; az információk szerint főnökei ezúttal végleg megszabadulnak majd tőle (2012-ben a szakszervezet mentette meg a tiszt bőrét).
Bilincsben szexelt egy részeg párocska a járőrkocsi hátsó ülésén… a szaftos történet a képre kattintva olvasható.