Az 54 éves Kevin Andre Jackson és öccse, az 50 éves Andrew Mevitious Jackson családtagjaik elmondása szerint motoroztak, amióta az eszüket tudták. 
Szombaton későn este egy floridai autópályán hajtottak, a megengedettnél jóval nagyobb, az előzetes becslések szerint 210 km/óra körüli sebességgel. 
Ez önmagában aligha lett volna probléma, mert sportmotorkerékpárjaik ennél jóval nagyobb sebességre is képesek. Csakhogy egy Patricia Noel nevű nő pont akkor veszítette el uralmát személyautója felett, és csapódott a felezőkorlátnak, amikor a testvérpár a sztrádának arra a szakaszára érkezett.
Az idősebbik testvér kikerülte a személyautót, és a korlátnak csapódott, míg öccse egyenesen belerohant a roncsba. Mindketten lerepültek motorjukról; Andrew a helyszínen életét vesztette, míg Kevin kórházba szállítás után halt meg.
A jelentés szerint a testvérpár éppen hazafelé tartott egy kirándulás után. Mindkettőjük után két gyermek maradt árván. A 44 éves autóvezetőt tűzoltók vágták ki járművéből; súlyos sérülésekkel kórházban ápolják.

Jó móka limuzinnal közlekedni, pláne, ha nem te vagy a sofőr, de mi azt javasoljuk, hogy pezsgőzés közben is kösd be az övet! Nézd meg a videót, ha nem hiszed!

Motorkerékpáron halt meg a testvérpár 1