A tatai rendőrök fogták el 2014. december 4-én V. Ferencet, miután autójával átlépte a záróvonalat és úttartása azt követően is bizonytalan maradt


Miután megállították a tardosi férfit, a rendőröknek elmondta, hogy a kocsi nem az övé. Egy barátjától vitte el, aki minderről semmit sem tudott. Jogosítványt nem tudott adni az egyenruhásoknak, vezetői engedéllyel ugyanis sosem rendelkezett. Azt is bevallotta, hogy az éjszaka folyamán barátjánál házibulit tartottak. Megünnepelték, hogy a gyerekkori ismerős albérletbe költözött.

Már hajnalodott, mikor V. Ferenc 20 liter sör elfogyasztása után enni akart, de a lakásban nem maradt élelem. Ekkor vette magához barátja autójának indítókulcsát és indult el egy közeli gyorsétterembe.

Most aztán szabálysértési eljárásban felel, mert átment a záróvonalon, vezetői engedély nélkül vezetett, illetve közigazgatási eljárás is indult ellene, mert járművezetés közben nem használta a biztonsági övét. Ezen felül jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult ellenne.

Forrás: police.hu, képek: illusztráció