Frissítés 11:30: Megszűnt az útzár az M7-esen Baracskánál, ahol péntek hajnalban két súlyos baleset is történt ? közölte Kelemenné Mészáros Erika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Korábban:
Két baleset is történt az M7-es autópályán péntek reggel, a baracskai lehajtó után, a Siófok felé vezető oldalon, az egyikben egy ember meghalt. Az utat lezárták.

Az egyik karambolnál gépkocsi és autóbusz ütközött össze, és hárman megsérültek. Körülbelül százötven méterre onnan pedig kamionnal karambolozott egy kis-tehergépkocsi, amelynek vezetője – a mentőktől származó információ szerint – életét vesztette.

Az első balesetben egy ember súlyosan, kettő könnyebben sérült meg. A súlyos sérültet a váli és az érdi tűzoltók szabadították ki a roncsból. Az első baleset mögött feltorlódott sorban történt a második. Egy kisbusz egy másikat nyerges vontató alá lökött, a balesetben a vétlen jármű sofőrje hunyt el.

A helyszínelések és a műszaki mentések idejére a rendőrség az útszakaszt teljesen lezárta, a forgalmat leterelik az autópályáról.