A 44 éves John Crowley súlyos arcsérüléseket szenvedett abban az elfajult vitában, amelybe egy Peter Cox nevű, helybéli férfival keveredett a dél-nyugat angliai Bristol városában. A két férfi ugyanarra a parkolóhelyre próbált beállni, és amikor egyikük sem engedett, először az autók, később az öklök csattantak.
Mielőtt azonban elkezdenénk sajnálni Crowley urat, vessünk egy pillantást Mr. Coxra, aki a helyi kórház intenzív osztályán küzd az életéért: súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, megrongálódott a tüdeje és a mája, eltört mindkét térde, a jobb lábszára, bordatöréseket és súlyos zúzódásokat szenvedett. Az orvosok szerint állapota stabil, de kritikus, a szakvélemény szerint vélhetően nem éli túl sérüléseit.
A helyi rendőrség gyilkossági kísérlet vádjával tartóztatta le John Crowley-t, első meghallgatása január hatodikán lesz.
Mindezt nem hajlék, nem étel, még csak nem is egy asszony, hanem egy parkolóhely miatt?!
Szóltak neki, hogy rossz helyen parkol, iszonyatos pofonsorozattal válaszolt egy orosz férfi, majd kézen fogta kislányát, és távozott. A borzalmas jelenetet kamera rögzítette.

Gyilkossági kísérletbe torkollott a koccanás 1