Vasárnap hajnalban egy féktelenül száguldozó autóra lettek figyelmesek egy Wisconsin állambeli (USA) kisváros rendőrei. Gyorsan utánaeredtek, és miután áthajtott egy piros lámpán, sikerült is megállítaniuk. Ekkor derült ki, hogy nem felelőtlen tinédzserek, nem is részegek ülnek a kocsiban, hanem egy haldokló férfi és rémült barátnője. 


A 29 éves Casey Kressin (jobbra, kislányával, illetve barátnőjével) súlyos asztmarohamot szenvedett otthonában, alig öt kilométerre a helyi kórháztól. Már csak néhány percre voltak az életmentő segítségtől, amikor a rendőrök megállították őket. 
Amint fény derült a vészhelyzetre, a rendőrök azonnal mentőt hívtak, és addig leültették az út szélére a férfit, hogy nyugalomban várja az orvosi segítséget. Mire azonban a mentő megérkezett, a fiatalember elveszítette az eszméletét, és nem sikerült újraéleszteni. 
A nő, Leah Hryniewicki panaszt tett a rendőrök ellen, akik szerinte nem tettek meg mindent azért, hogy megmentsék kislánya édesapját. 
A helyi rendőrfőnök részvétét nyilvánította a haláleset miatt, ám kiállt beosztottja mellett, aki szerinte a protokoll szerint járt el.

Hiába fogta meg a gyilkost, hiába hívta a rendőrséget, nem kapott segítséget, és a végén majdnem életét vesztette. A bizarr történet a képre kattintva olvasható.