A hatvankilenc éves Margaret Freeborn éppen egy gyülekezeti találkozóra igyekezett, amikor egy gyalogosátkelőn elgázolták.
Az eset szerda este, nem sokkal nyolc óra előtt történt Manchesterben. Az autós megállt, és egy szemtanú azonnal értesítette a hatóságokat.
Másfél órát várt a mentőre az elgázolt nagymama 2
A rendőrség perceken belül a helyszínen volt, ám nem tehettek mást, mint hogy lezárták az utat, és várták, hogy megérkezzen az orvosi segítség – az azonban késett. Az asszony eközben a fájdalomtól sírva, vérző fejjel feküdt az aszfalton. 
A mentő végül este 9 óra 20 perc körül érkezett meg a helyszínre. A hölgyet kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört az orra és megsérültek a lábában az ínszalagok. Jelenleg otthonában lábadozik.

Fél évvel korábban már történt egy hasonló eset Angliában; akkor egy nyugdíjas saját otthonában szenvedett szívrohamot, ám több mint két órába telt, mire a mentők kiérkeztek a helyszínre, annak ellenére, hogy ápolója hét alkalommal is hívta őket. A férfi elhunyt.

Másfél órát várt a mentőre az elgázolt nagymama 3
A gázolás pillanatában szülte meg gyermekét egy anya, akit férje robogón vitt volna a szülészetre, de balesetet szenvedtek.
Másfél órát várt a mentőre az elgázolt nagymama 4