A Monte Carlo-rali rajtjánál ismerős arcot köszönthetünk majd január 22-én: Sébastien Loeböt, aki pályafutása során hét alkalommal nyerte meg a technikás versenyt. Loeb és elválaszthatatlan navigátora, Daniel Elena egy DS 3 WRC volánja mögött indul a versenyen.
Az idei szezonban a második helyen végzett a DS 3 WRC

Az idei szezonban a második helyen végzett a DS 3 WRC

Az idei szezonban a második helyen végzett a DS 3 WRC


“Egy másodpercig sem haboztam, amikor felajánlották a lehetőséget, hogy a 2015-ös szezon nyitóversenyén beülhetek a DS 3 WRC-be. Monte Carlo az egyik kedvenc ralim, és ezzel szerintem Daniel is így van. Rengeteg szép emlékem fűződik a versenyhez, remélem, hogy  januári is ezek között lesz majd. Több mint egy éve nem raliztam, ezért nagy kihívás lesz ez számomra, ám néhány nap múlva részt veszek a  Rallye du Var futamán, ahol elkezdhetünk ismét összeszokni az autóval. Még tesztelésre is találtunk időt. Rendkívül örülök, hogy most, a WTCC túraautó-bajnokság szünetében lehetőségem nyílik visszatérni” – mondta Loeb.
A kilencszeres világbajnok páros a DS márka önállósodását támogató tevékenységek keretében jön vissza a raliba. Mint emlékezetes, a Citroën szeptemberében jelentette be, hogy a Kínában már bevált módon Európában is önálló almárkaként, prémium termékekként kezeli a DS-t.