Közel 10 éves kihagyás után ismét autószalon zajlik Budapesten. November 21. és 23. között a Syma Csarnokban kap helyet a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár, melyen a népszerű márkák legfrissebb modelljeivel ismerkedhettek meg.

Megnyitott a budapesti autókiállítás 2 Többek között bemutatkozik az új Ford Mondeo, a faceliftes Focus, az új Škoda Fabia, Audi TT Roadster, az Opel Corsa, a Renault Twingo, a Citroën C4 Cactus, a BMW 2-es Active Tourer. A Harley Davidson a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron mutatja be 2015-ös modelljeit.

Az eseményen kiemelt szerepet kap az e-mobilitás, ehhez kapcsolódóan a Magyarországon elérhető elektromos autók teljes palettája látható, így a Nissan Leaf, a Volkswagen e-Golf és e-up, Audi e-tron, az Opel Ampera is. Ezúttal nem az importőrök szervezték a kiállítást, hanem neves kereskedők.

Megnyitott a budapesti autókiállítás 3 Ha vezetnéd az autókat, akkor is itt a helyed, a vásár helyszínén kialakított tesztpályán közel 30 márka mintegy 100 modelljét lehet tesztelni. A kiállításon a márkakereskedők mellett a finanszírozás, biztosítás, járműkarbantartás és alkatrész-kereskedelem képviselői is megjelennek.

Látogassátok meg a Vezess.hu standját is, ahol különleges szimulátorokon bizonyíthatjátok, milyen gyorsak vagytok egy Forma-1-es autóval a Hungaroringen. A leggyorsabb résztvevő egy wellnesshétvégével és az időszakra nyújtott tesztautóval lesz gazdagabb.  De nem kell akkor sem kétségbe esni, ha nem vagy jó szimulátoron, ha összegyűjtöd a kiállításon elhelyezett jelszavainkat, akkor is esélyes vagy egy ugyanilyen nyereményre.

Megnyitott a budapesti autókiállítás 4