Azt már régóta lehet tudni, hogy a beszüntetett Maybach egyfajta felszereltségi szintként, az S-osztály ultra exkluzív, extrán megnyújtott kiviteleként tér vissza az élők közé. Most itt vannak az első képek, és hozzájuk néhány információ a Los Angelesben debütáló típusról. 

A korábbi Maybachokkal ellentétben a Mercedes ezúttal nem törekszik extravagáns karosszéria-megoldásokra, a hátsó oldalajtó megnyújtása, a C-oszlop átrajzolása, valamint a hűtőmaszk finom módosítása szerepel a napirendben, a csomagtér fedelén pedig megjelenik a Maybach felirat. 
Az utastérben annál keményebbek a változások. A hátsó lábtér mesebeli lesz, az ülések külön-külön motorosan állíthatók, akár fekvő helyzetbe – pont úgy, ahogy azt a régi Maybachoktól megszoktuk. Az ügyfél egyéni kívánságait is jobban figyelembe fogják venni, az anyagválaszték igazán gazdagnak ígérkezik. 
A nyitóképen látható S600 felirat elárulja, hogy a motorkínálatban szerepel majd a 6,0 literes V12-es, vélhetően a jelenleginél (530 LE, 830 Nm) valamivel izmosabb kivitelben. Várható az S 65 AMG Maybach sportverzió megjelenése is, amennyiben erre igény mutatkozik.
További részletek mához egy hétre várhatók.