Súlyos baleset történ kedden délelőtt az 5-ös számú főúton, Kiskunfélegyházától délre. Egy személygépkocsi, egy teherautó és egy mikrobusz ütközött össze.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 28-án 9 óra 45 perckor, az 5-ös számú főút 131-es méterszelvényénél, egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között árokba csapódott és kigyulladt. Egy arra közlekedő kisbusz megállt segítséget nyújtani, amikor egy tehergépkocsi nekiütközött.
Mikrobuszba rohant egy teherautó az 5-ös úton 1
A balesetnek több sérültje volt, őket a mentők azonnal ellátták, valamint egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A sérültek kiszabadításában a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók segítettek, továbbá riasztották a balesethez a kisteleki és a kecskeméti kollégáikat is.
Mikrobuszba rohant egy teherautó az 5-ös úton 2
Teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök, ami 15 óra 30 perckor megszűnt, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan. A balesetnek három súlyos, két könnyű sérültje van. A sajtóreferens tájékoztatása szerint a személygépkocsit vezető 69 éves kecskeméti férfi, valamint a betegszállító kisbusz vezetője és egyik utasa súlyosan, a kisbusz másik utasa és a teherautó vezetője könnyebben sérült meg.
Forrás : police.hu, katasztrófavédelem, MTI