Nem gondoltam, hogy rossz ötlet, mondta a rendőröknek a részeg apuka, amikor felelősségre vonták, miért engedte kisiskolás fiát vezetni. És valóban, ha gondolkodott volna, bizonyára rájön, hogy ez aligha a világ legjobb ötlete – megkockáztatjuk, még az is jobb lett volna, ha maga vezeti az autót, de még inkább, ha ott hagyja éjszakára, és másnap visszamegy érte. 

Így viszont a 46 éves Frank Gordon Conway gyermek veszélyeztetése, gépjármű vezetésének jogtalan átengedése és hasonló vádak alapján végül nem otthon, hanem a rendőrségi fogdán aludhatta ki részegségét, miközben a nyolcéves gyereket arc- és mellkas-sérülésekkel ápolták a közeli kórházban, miután néhány ház udvarán átvágva végül egy fának csapódva állt meg az autó, amelynek vezetésére nyilvánvalóan nem állt még készen a gyerek. 
Az augusztusi incidens után ezen a héten jelölték a tárgyalás időpontját. Bízunk benne, hogy a november végi meghallgatáson arra is kitérnek majd, hogy vajon miért viszi el bárki kocsmázni a nyolcéves gyerekét.
Nyitóképünkön a baleset csupán illusztráció.
Részeg őrület helyett béke és harmónia, ahogy csak a japánok tudják. Zen és Kodo a képre kattintva.