Két, egymást követő szakkiállítást szentel a járműiparnak a Hungexpo ez év novemberében. Az első az Automotive Hungary, 2014. november 5-7. között (szerda-péntek), a második az Autótechnika, 2014. november 6-8. között (csütörtök-szombat).

2013 novemberében a Hungexpo Zrt., szakmai partnereivel közösen, egy nagyszabású, a magyar autógyártás teljes spektrumát felölelő, új járműipari szakkiállítást szervezett Automotive Hungary – Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás néven. A magyar járműipar komplex fórumán a gazdaság legdinamikusabb ágazata teljes körűen mutatkozott be. A tavaly először megrendezett, hiánypótló eseményen, az AUTOMOTIVE HUNGARY és a már korábban is ismert AUTÓTECHNIKA kiállításokon egy időben 200 kiállító vett részt.

Idén novemberben ismét egy olyan közép-kelet-európai régiós találkozót valósít meg a Hungexpo Zrt. szakmai és stratégiai partnereivel közösen, ami különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására, és melynek tematikája lefedi a járműgyártás tervezéstől a kivitelezésig, illetve a karbantartásig tartó összetett folyamatát.

ÚJDONSÁGOK:

AUTOMOTIVE HUNGARY – Techtogether – A Hungexpo Zrt. az Autopro.hu-val közösen új programsorozatot indít a műszaki egyetemisták szakmával történő összekapcsolása érdekében.

AUTOMOTIVE HUNGARY Állásbörze – Pályakezdők és rutinos szakemberek egyaránt megtalálhatják álmaik állását a rendezvényen. Kiállítónk kérésére olyan állásbörzét hirdet a Hungexpo Zrt. és szakmai partnere, a Jobline.hu, mely az iparág szakembereinek és friss diplomásainak ad tájékozódási lehetőséget.

Ízelítő a programokból:

–    A Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesülete (JAF) 3 napos előadás-sorozatot szervez standján a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) közösen, melyre várnak minden érdeklődőt, aki felvilágosítást szeretne kapni a szellemi tulajdon-védelemről, annak jogi hátteréről, szabályairól.
–    A gyakorlat és az elméleti háttér mellett a megelőzés is jelen lesz a rendezvényen. A “Látni és Látszani” standon ingyenes látásellenőrzésre jelentkezhetnek látogatóink.
–    A Puma Tools a kiállítás ideje alatt naponta több alkalommal szakmai bemutatót tart, melyek alkalmával a cég szakemberei élesben mutatják be egyes szerszámok használatát.

Előzetes online regisztráció esetén a belépés díjtalan!

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu és www.autotechnika.hungexpo.hu   AUTOMOTIVE HUNGARY ÉS AUTÓTECHNIKA 1