Magasságmérőt ábrázoló grafika díszíti a Dacia Duster Air különkiadást, és bár sem túlnyomásos utasfülkével, sem ingyen repülőjeggyel nem szolgálhat, mégis üdvözlendő a román márka kínálatában, hiszen első és hátsó fenéklemezvédő-betéteivel, sárga tükreivel, sötétített hátsó oldalablakával és sötét színű, 16 colos felnijeivel még jobban néz ki, mint a ráncfelvarrása óta egyébként is egészen pofás alapmodell. 

Az átdolgozott Duster utasterében hímzett üléshuzat vár, kontrasztos öltésekkel, és persze itt is visszaköszön a magasságmérős tematika. Motorból a két nagyobbikkal rendelhető a Duster Air, az 1.2 TCe benzines 125 lovas, a másfél literes dízel 109 lóerős. Összkerékhajtás csak az utóbbihoz kérhető. 
Semmi ilyesmiről nincs szó a Sandero Black Touch esetében: az elsőkerék-hajtású modell gyöngyházfényű fekete betétekkel és egyedi, 15 colos felnikkel dobja fel megjelenését. A gyöngyházfekete a beltérben is visszatér, alapfelszerelés a navigációs multimédiás rendszer és a tempomat. A dekoratív Sandero minden rendelkezésre álló motorral (1.2 16V 75 LE, 0.9 TCe 90 LE és 1.5 dCi 90 LE) megrendelhető. 
Elegánsban nyomják az új Daciák 3
A modellek magyarországi forgalmazásáról nincs hír, Franciaországban októbertől kaphatók.