Amikor Miamitól északra, egy közúti ellenőrzés során a rendőrök megállították a tizenkilenc éves Breona Synclair Watkinst, eredetileg csak azért akarták figyelmeztetni, mert kiégett az autó (egy 2005-ös Dodge Stratus) egyik lámpája, illetve erősen narancssárga lámpán hajtott át. A nő először nem akart megállni, amikor pedig mégis lehúzódott, az autóhoz lépő rendőrök a csomagtartó felől gyanús zajokat hallottak. 

Amikor felnyitották a fedelet, egy öthónapos, síró csecsemőt találtak a raktérben, olyan, nem gyerek kezébe való dolgokkal körülvéve, mint egy metszőolló, egy rozsdás kerékkulcs, egy használt marmonkanna, meg néhány műanyag zacskó. 
Mint kiderült, Watkinsnak nem volt gyerekülése, a csecsemő addig az első utasülésen tartózkodó, 14 éves lány ölében utazott, ám amikor a sofőr meglátta a rendőröket, megijedt a büntetéstől, ezért arra kérte a lányt, hogy a síalagúton (azaz a hátsó ülés támlájának lenyitható nyílásán) át rakja hátra a csomagtérbe a kisdedet
Az már csak hab volt a tortán, hogy Watkins hamis nevet mondott be az igazoltatásnál – utasa édesanyjának a nevét, akié egyébként az autó is volt, és aki egyáltalán nem adta nekik kölcsön a kocsit -, majd amikor ezzel megbukott, bevallotta, azért hazudott, mert nem volt jogosítványa. 
Ha mindez nem lett volna elég, a fiatal anyuka egy két évvel korábbi rablás miatt próbaidőn volt, így nem is volt kérdéses, hogy bilincsben távozott a helyszínről. Tucatnyi váddal, többek között gyermek bántalmazása és veszélyeztetése miatt tartóztatták le.

Olvasta, hogy pucérra vetkőzik új filmjében a magyar színésznő?