A harmincnyolc éves Joanna Rose és férje, Andrew a délkelet-spanyolországi Torrevieját választotta nászútjuk helyszínéül. Az évek óta együtt élő pár közös, négyéves gyermekét is magával vitte, hogy együtt ünnepelhessen a család, ám az idillinek ígérkező két hét már az első napon pokoliba fordult, amint az út mentén sétáló párt elgázolta egy száguldó autó. A férfit elkerülte a kocsi, az asszony azonban felrepült a szélvédőre, majd onnan a földre zuhant.

“Egy csattanást hallottam, majd hirtelen a földön találtam magam, és iszonyúan fájt a hátam” – emlékezett vissza a kozmetikusként dolgozó nő a balesetre, amely után két hétig feküdt a helyi kórház baleseti osztályán. Számos sérülést szenvedett: megrepedt a gerince, eltört öt bordája, testét sebek és zúzódások borították. Az orvosok sokáig attól tartottak, hogy az ütés következtében a szíve is károsodhatott; később ezt kizárták. 
A nászútján gázolták el, eltört a gerince 1
A nászútján gázolták el, eltört a gerince 2

A nászútján gázolták el, eltört a gerince

A nászútján gázolták el, eltört a gerince

A nászútján gázolták el, eltört a gerince 6
A nászútján gázolták el, eltört a gerince 7
A nászútján gázolták el, eltört a gerince 8
Fotó megosztása:
A nászútján gázolták el, eltört a gerince 9
Miután nászútját végig a kórházban töltötte, speciális hordágyon vitték fel a repülőre (fent), amely hazaszállította őt Angliába, ahol most a felsőtestét merevítő fűzőben várja, hogy stabilizáló fémtüskéket ültessenek be gerincébe. 
A pár gyermeke a baleset időpontjában a nagymamával volt, aki szintén elkísérte a párt a nászútra.
Tavaly nyáron ámokfutó hajtott a tömegbe egy Los Angeles-i  strandon, halálra gázolva egy nászútján lévő, olasz fiatalasszonyt. Részletek a képre kattintva.
A nászútján gázolták el, eltört a gerince 10