Mint minden nap, a floridai Renata Congleton múlt hét pénteken is elment gyermeke iskolájához, hogy a tanítás végén hazavigye őt. Csakhogy ez alkalommal a 27 éves anyuka előtte felöntött a garatra – nem kicsit. 

A későbbi vizsgálatok szerint véralkoholszintje az államban megengedett érték több mint ötszöröse volt, ám ez nem zavarta őt abban, hogy autóval érkezzen az iskolához (nyitóképünkön az iskola sorompóval őrzött bejárata – nem teljesen világos, hogy ezen hogy jutott át) 
Vezetni még tudott, parkolni már kevésbé: két kocsit is összetört, mire sikerült megállnia. 
A tanárok érthető módon nem adták át neki gyermekét, ellenben kihívták a rendőrséget, mire a nő fogta magát, és elhajtott. Később otthonánál találtak rá a rendőrök. A küszöbön ült és káromkodott, majd rátámadt az őt kihallgató tisztekre, egyiküket megkarmolta és megrúgta. 
Renata Congleton ellen gyermek elhanyagolása, hivatalos személy elleni erőszak és ellenszegülés miatt emeltek vádat. Óvadékát 15 ezer dollárban (3,7 millió Ft) állapították meg.

Azt hallottad, hogy a Schumacher-éra sikerkovácsa, a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo lemondott? Kattints a képre és olvasd el a Vezess.hu cikkét a témáról!

Merev részegen ment a gyerekért a suliba 1