Csúnya balesetet szenvedett egy Lamborghini az M7-es autópályán Szegerdő magasságában, a jobb pályatesten Nagykanizsa irányába. Az elsődleges információk alapján a cseh rendszámú sportautó eddig tisztázatlan okból letért az útról, átszakította a szalagkorlátot és a vízelvezető árokba borult, majd kigyulladt. 
A balesetben egy férfi és egy nő megsérült, akiket mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. A kiérkező tűzoltók azonnal megkezdték a jármű oltását, ami ennek ellenére is teljesen kiégett.  A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés folyamatban van, a rendőrök az autópálya forgalmát a jobb pályatesten 14 óra 40 percig korlátozták, jelenleg a belső sávon engedik – adta hírül a Police.hu 2014. szeptember 5-én, pénteken.
Friss információk:
Egészen hihetetlen, de úgy tűnik, hogy az olasz gyártó legújabb modellje égett porrá, méghozzá a Gallardo utódja, egy zöld Lamborghini Huracán. Állítólag az autó országunk több területén is feltűnt a napokban, például az M3-as autópályán és Debrecenben is látták. De a történet még ennél is cifrább, ugyanis valószínűleg ez a legelső Huracán, amit összetörtek.
Lamborghini lángolt az M7-es autópályán 1
Ennyi maradt a 610 lóerős, V10-es szupersportautóból:
Lamborghini lángolt az M7-es autópályán 2
Lamborghini lángolt az M7-es autópályán 3
Lamborghini lángolt az M7-es autópályán 4
Lamborghini lángolt az M7-es autópályán 5
Lamborghini lángolt az M7-es autópályán 6
Lamborghini lángolt az M7-es autópályán 7
A Huracán vadonatúj padlólemeze alumínium-szénszálas hibrid szerkezet. A könnyű, de merev struktúra nagyban hozzájárul a csupán 1422 kilós száraz tömeghez: ez a 610 lóerő mellett 2,33 kg/LE teljesítmény/tömeg arányt jelent. 
Lamborghini lángolt az M7-es autópályán 8
Az 5,2 literes, tízhengeres motor egyszerre alkalmaz közvetlen és közvetett benzinbefecskendezést, így az erőforrás egyszerre tud nyomatékos, nagy teljesítményű és viszonylag takarékos lenni: az Euro 6-os emissziós normát teljesítő, start-stop rendszerrel felszerelt motor szabványos üzemanyag-fogyasztása 12,5 liter 100 kilométeren.


Kis ország vagyunk, de sportkocsik nálunk is hullanak.
Még 2007-ben történt, hogy durván 90 milliós érték lelte halálát az M1-M7-es autópályák közös bevezető szakaszán. Az egyik áldozat egy Lamborghini Murcielago volt, melynek hátuljában egy 6,0 literes V12 motor dolgozott. A másik egy Porsche Turbo a 997-es szériából, de nem egy “szimpla”, hanem egy a TechArt tuningcég által módosított változat. A 3,6-os boxermotor 580 lóerőt tudott, amellyel a 911-es 339 km/órás tempóra képes. Részletek!