Múlt pénteken, éjfél előtt pár perccel hívták ki a rendőröket ahhoz a fiatal nőhöz, aki egy Bristol nevű, Connecticut állambeli (USA) város egyik bárja előtt megpróbált feltörni egy autót. Amikor a rendőrök megérkeztek, a nő már a földön feküdt, részeg álomban. Bevitték egy detoxikáló állomásra, ahol kora reggel felriadt, és elkezdte gyermekét keresni. 
Az ápolók újfent a rendőrséghez fordultak, akik meg is találták a kétéves kislányt: édesdeden aludt anyja kocsijának hátsó ülésén, a kocsma előtt. 
Joggal feltételeznénk, hogy a nő este beugrott egy italra, megfeledkezett magáról, és felöntött a garatra. Az aznap ott dolgozó egyik csapos szerint azonban nem ez történt: a nő éjjel 11 körül érkezett meg, már eleve olyan részegen, hogy a szemét is alig tudta nyitva tartani. Italt kért, ehelyett egy pohár vizet kapott. Miután azt megitta, visszarohant a parkolóba, alighanem azért, hogy tovább utazzon, ám eltéveszthette a kocsit, és egy idegen autót próbált kinyitni. Ekkor hívták ki rá a rendőrséget. 
“Fogalmam sincs, hogy egyáltalán hogyan juthatott el idáig, hogyan tudott egyáltalán vezetni.” – mondta a pultos. 
Szomszédai szerint a 22 éves Kelsey James tündéri, felelősségteljes anyuka, teljesen értetlenül állnak az eset előtt. A kislányt egyik rokonánál helyezték el. 
Anyját 50 ezer dollár (11 millió Ft) óvadék ellenében szabadlábra helyezték, így várja a szeptember 2-án kezdődő tárgyalást.
Nyitóképünkön Kelsey James és az érintett bár látható
Súlyos karamboljuk után hátrahagyta a kocsiban két sérült gyermekét a sofőr. Félelmetes részletek a képre kattintva.

Anya a detoxban, kislánya a kocsiban aludt 1