Heti egymillió dollár veszteséget termel egy csődbe jutott, Atlantic City-beli (New Jersey, USA) szálloda és kaszinó, és most még egy pofont kaptak a sorstól: egy pénzszállító szolgálat elveszítette 21 ezer dollárukat (4,97 millió Ft). 

A Revel tulajdonosai, akik egy bírósági döntés értelmében a súlyosan veszteséges üzem ellenére kénytelenek szeptember elsejéig nyitva tartani, nyugtalanító telefonhívást kaptak a napokban: a bevételük szállításával megbízott biztonsági cég nem tudott elszámolni egy küldeménnyel. 
Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette 1
Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette 2

Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette

Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette

Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette 6
Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette 7
Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette 8
Fotó megosztása:
Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette 9
A nyomozás során végignézték a páncélkocsi útjának állomásain készült biztonsági felvételeket. Ennek során a kaszinóból elinduló autó tetején, a vezetőoldalon hátul egy pénzszállító zsákot vettek észre. Két későbbi állomáson még látható volt a zsák; ezután az autó felhajtott az autópályára, és a következő kaszinónál már üres volt a tető. Hogy a zsák pontosan hol és mikor esett le (már ha leesett, és nem levették), azt nem lehet megállapítani. 
A GardaWorld nevű, bostoni biztonsági cég a rendőrséggel együttműködésben nyomoz az ügyben; sem ők, sem a szálloda nem kommentálja az ügyet. 
Nem öt, hanem ötvenmillió forintnyi dollár esett ki egy pénzszállítóból tavaly ősszel. Megtalálták, visszaadták. A hihetetlen történet a képre kattintva olvasható.

Ötmilliót felejtett a kocsi tetején, elvesztette 10