Rekord rövidre sikerült egy elvált apuka láthatása.

Az amerikai Ohio állam egyik nagyvárosában, Daytonban furcsa látványra lettek figyelmesek járókelők: egy autó vezetőülésében krumpliszsákként hevert egy férfi, mögötte a hátsó ülésen egy hároméves kislánnyal. 
Mivel gyanús volt a helyzet, benyúltak az ablakon, és miután a fiatalembernek nem volt tapintható pulzusa, kihívták a mentőket. 
Noha nem lehetett tudni, hogy mennyi ideig volt kiütve, a gyors beavatkozásnak köszönhetően végül sikerült megmenteni a 25 éves Thomas Brown (nyitóképünkön) életét. Időközben a rendőrség is megjelent a helyszínen, és amint a férfi magához tért, már kattant is a csuklóján a bilincs: a halálközeli állapotot ugyanis heroin-túladagolás okozta – ha belegondolunk, ez még mindig jobb alternatíva, mintha belőve elkezdett volna száguldozni, kislányával a fedélzeten. 
A dolog szépsége, hogy a gyermek nagyapja (akinek gondjaira a kislányt átmenetileg bízták) elmondta: Brown a napokban szerzett láthatási jogot gyermekéhez. Apa és lánya első találkozása így az utolsó is volt, hiszen ezek után alighanem örökre eltiltják a gyermektől.
A nyitóképen látható autó és környék illusztráció.
Drogos apa és (mostoha)lánya egészen más, nem oda illő dolgokat is tud művelni a kocsiban… bizarr történet a képre kattintva.

Mintaszülő: kislányával autózott, bedrogozott 1