Egy személyautó törte be a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség kerítését ma hajnalban (2014. augusztus 12-én 0 óra 25 perckor).  Nem hagyományos közlekedési balesetről volt azonban szó.

Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 2 A rendőrök a hátsó világítást lekapcsolva közlekedő gépkocsit Kölcsén próbálták ellenőrizni, ám a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és felborulva éppen a határrendészeti kirendeltség kerítésének ütközött.

A gépkocsiban hétezer doboz, mintegy 5,6 millió forint értékű, feltehetően csempészett cigarettát találtak. Az autóban ülő 22 éves kispaládi és 24 éves uszkai férfit kórházba vitték, ellátásukat követően a rendőrök átadták őket a nyomozás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 3

Kattintson! Galéria nyílik!

Nem ez volt az egyetlen csempészjármű, amely ma elvérzett, de az M3-as autópályán is összetört egy kocsi, ott kilencmillió forint értékű dohányárut találtak.  Hogyan alakítanak át egy autó a cigarettacsempészéshez? Olvasss el a Vezess.hu riportját az ukrán határról. Kattints erre a linkre!

Forrás: police.hu