Egy személyautó törte be a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség kerítését ma hajnalban (2014. augusztus 12-én 0 óra 25 perckor).  Nem hagyományos közlekedési balesetről volt azonban szó.

Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 1
Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 2

Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze

Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze

Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 10
Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 11
Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 12
Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 13
Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 14
Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 15
Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 16
Fotó megosztása:
Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 17 A rendőrök a hátsó világítást lekapcsolva közlekedő gépkocsit Kölcsén próbálták ellenőrizni, ám a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és felborulva éppen a határrendészeti kirendeltség kerítésének ütközött.

A gépkocsiban hétezer doboz, mintegy 5,6 millió forint értékű, feltehetően csempészett cigarettát találtak. Az autóban ülő 22 éves kispaládi és 24 éves uszkai férfit kórházba vitték, ellátásukat követően a rendőrök átadták őket a nyomozás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Magyarország legszerencsétlenebb cigicsempésze 18

Kattintson! Galéria nyílik!

Nem ez volt az egyetlen csempészjármű, amely ma elvérzett, de az M3-as autópályán is összetört egy kocsi, ott kilencmillió forint értékű dohányárut találtak.  Hogyan alakítanak át egy autó a cigarettacsempészéshez? Olvasss el a Vezess.hu riportját az ukrán határról. Kattints erre a linkre!

Forrás: police.hu