Egy áttombolt koncert után az extázis még jó ideig tart, a fülünkben az utolsó szám dallama visszhangzik és ha alkohol is keveredett a vérünkbe, az már olyan kombináció, ami őrültségre sarkalhat. Például arra, hogy megpróbáljunk elkötni egy autót, amiben két rendőr is ül.
Augusztus 2-án (szombat) kora reggel, az egyesült államokbeli Pittsburghben őrizetbe vették azt a nőt, aki részegen próbált meg ellopni egy autót, amiben két rendőr is ült. A hölgyet egyáltalán nem zavarta, hogy a hatóság emberei az autóban tartózkodnak. 
A 32 éves Ria Buford barátaival lépett ki abból a klubból, ahol Wiz Khalifa – amerikai rapper – koncertezett, és észrevette, hogy a parkolóban álló egyik autóból kiszáll a sofőr telefonálni. A nő erre bepattant a vezetőülésbe, mire a megkülönböztető jelzés nélküli járműben ülő civil ruhás rendőr egyike közölte vele: “Le van tartóztatva, azonnal szálljon ki a kocsiból.”

“Majd én vezetek!” – kiáltotta a nő, és megpróbálta beindítani az autót. Garrett Spory rendőrtiszt elmondta, hogy mindketten attól féltek, tényleg rálép a gázra és elkezdődik az ámokfutás, ezért nem sokat hezitáltak, egyikük kipattant a kocsiból és elkezdte kirángatni a volán mögül a 32 éves bulihuligánt. Ekkor egy közelben lévő férfi a nő védelmére sietett: felszólította a rendőrt, hogy vegye le a kezét a hölgyről. 
A hős megmentő akkor sem adta fel mikor rádöbbent, hogy épp rendőrségi intézkedésbe keveredett bele, próbált ellenállni a megbilincselésnek is, ezért az ittas nővel “karöltve” őt is beszállították a helyi kapitányságra.
Mint az később kiderült, a nő és a férfi is alkoholos befolyásoltság alatt állt, ezért nyilvános részegségért vonják majd felelősségre őket. Ria Bufordnak azonban autólopásért és rendbontásért is felelnie kell.
Cikkindító képünk csak illusztráció.