Úgy tűnik, a mosonmagyaróvári férfi nehezen tudott megbirkózni a gondolattal, hogy volt felesége már más mellett keresi a boldogságot, ezért úgy döntött, kezébe veszi a dolgok irányítást és véget vet a románcnak. 
Exférj gázolt Győrben 1
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra tegnap délután (2014. augusztus 4-én) érkezett bejelentés, hogy Győrben a Zrínyi úton közlekedési baleset történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy pár a járdán beszélgetett, mikor a nő volt férje az útpadkán áthajtva elgázolta a férfit.
A baleset okozója nagy sebességgel hajtott a pár felé, majd hirtelen balra rántotta a kormányt, felhajtott a járdára és járműve elejével szándékosan elütötte a volt nejével sétáló férfit, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A gépkocsi vezetője az ütközést követően a járműből kiszállt és hangosan vitatkozni kezdett volt feleségével, amit csak akkor fejeztek be, mikor a rendőrök a helyszínre érkeztek. 
A sérültet a mentők kórházba szállították kivizsgálásra. A Győri Rendőrkapitányság a balesetet okozó, 34 éves mosonmagyaróvári lakos ellen közúti veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást – adta hírül a police.hu 
Cikkindító képünk csupán illusztráció.