Sokáig nem tudták megközelíteni a mentők és rendőrök St. Charles-ban azt a Hyundait, amely szerdán (2014. július 30-án) egy ház falát átszakítva állt meg.

Méhek támadtak a haldokló autósra 1
Méhek támadtak a haldokló autósra 2

Méhek támadtak a haldokló autósra

Méhek támadtak a haldokló autósra

Méhek támadtak a haldokló autósra 11
Méhek támadtak a haldokló autósra 12
Méhek támadtak a haldokló autósra 13
Méhek támadtak a haldokló autósra 14
Méhek támadtak a haldokló autósra 15
Méhek támadtak a haldokló autósra 16
Méhek támadtak a haldokló autósra 17
Méhek támadtak a haldokló autósra 18
Fotó megosztása:
Méhek támadtak a haldokló autósra 19 Az Egyesült Államokban található kis faluban történt esetnél ugyanis rengeteg méh nyüzsgött a sérült autó körül. A szomszédok, akik hallották a balesetet, azonnal szaladtak segíteni, de visszahőköltek, amikor meglátták a dühös állatok raját.

Végül egy vontatókötéllel húzták arrébb az autót, de addigra már késő volt, a mentők nem tudták megmenteni az 54 éves sofőr életét.

Méhek támadtak a haldokló autósra 20 Mint Randy Pfau, Saginaw megye seriffje elmondta, egyelőre nem tudnak biztosat, de azt feltételezik, hogy nem a méhek okozták közvetlenül a férfi halálát, hanem az vezetés közben lett rosszul, majd ezt követően hajtott neki az évek óta üresen álló sarki háznak. A boncolás majd választ ad.

Az persze más kérdés, hogy ha a házat uraló méhraj engedi, hogy az autó közelébe jussanak, megmenthették-e volna a sofőrt.

Van, amikor nem otthonukat féltve támadnak egy autóra a méhek, hanem csupán megtetszik nekik, és mint új lakhelyüket szeretnék elfoglalni. Mint a Vezess.hu ezen a linken olvasható cikkében.