Lefotózták a Mercedes-Benz B-osztály ráncfelvarrott változatát, egyelőre álcázott karosszériával és utastérrel. Ahogy az autó életpályájának felénél szokás, nagy változás nem történt a karosszérián, várhatóan átszabott fényszórókat, új első lökhárítót, illetve hűtőmaszkot kap. Hátul kissé áttervezett lámpa, illetve módosított lökhárító és kipufogó jelzi az újdonságot.

Megújul a kecskeméti Mercedes 1
Megújul a kecskeméti Mercedes 2

Megújul a kecskeméti Mercedes

Megújul a kecskeméti Mercedes

Megújul a kecskeméti Mercedes 9
Megújul a kecskeméti Mercedes 10
Megújul a kecskeméti Mercedes 11
Megújul a kecskeméti Mercedes 12
Megújul a kecskeméti Mercedes 13
Megújul a kecskeméti Mercedes 14
Fotó megosztása:
Megújul a kecskeméti Mercedes 15 A külsőhöz hasonlóan az utastér sem változik meg jelentősen, kissé módosított kapcsolókra és új kormánykerékre lehet számítani,  de megújul a fedélzeti szórakoztató elektronika is. Természetesen a ráncfelvarrásánál szokásos slágereket a Merci is beveti, mint új színek, kárpitok és felnik.

A pletykák szerint a jelenleg is ismert négy benzines, illetve négy dízelmotorral folytatódik a B-osztály pályafutása, de a motorvezérlés módosításával némi pluszteljesítményre, illetve kisebb fogyasztásra lehet számítani.

Megújul a kecskeméti Mercedes 16 A megújult Mercedes-Benz B-osztály várhatóan októberben a Párizsi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek, majd ezt követően az értékesítése is megkezdődik. A kocsi továbbra is Kecskeméten (illetve Rastattban is) készül a CLA négyajtós és a hamarosan érkező kombi változatával együtt. Érdemes megnézni, az egy nagyon különleges modell lesz. Kattints ide érte!