A 25 éves Sara Soto azt követően lett internetes híresség, hogy tavaly áprilisban pucéran betört egy texasi otthonba, betelepedett a kádba, és amikor rátaláltak, lazán kért egy telefont. A nőt letartóztatták, azóta próbálja elfelejteni az ügyet, de úton-útfélen felismerik (nem utolsó sorban azért, mert csupán 142 centi magas). 

A napokban meghívták egy élő televíziós műsorba, ahol elmondta, mi minden történt valójában azon az éjszakán… 
Az úgy kezdődött, hogy a bevallottan drogos Sara estefelé megtudta, hogy nem édes gyermeke szüleinek, hanem örökbe fogadták. Hogy feldolgozza a hírt, és kiszellőztesse a fejét, elment vezetni. A kocsikázás rossz véget ért: jó száz kilométerrel távolabb belehajtott egy árokba. 
Mivel telefonja elromlott, kénytelen volt besétálni a legközelebbi rendőrőrsre, hogy bejelentse a balesetet. Szeretett volna felhívni valakit, hogy eljöjjön érte, ám ezt állítólag megtagadták, így egy fillér nélkül, ismeretlen környéken elindult telefont keresni az éjszakában. 
Bekopogott néhány házba, de sehol nem nyitottak neki ajtót. Ekkor úgy döntött, betör valahová, keres egy mobilt, felhívja az anyukáját, és vége a rémálomnak. Mivel azonban félt, hogy rablónak hiszik, és lelövik (hiszen Texasban történt az eset), úgy döntött, levetkőzik, így mindenki láthatja, hogy fegyvertelen és segítségre szorul. 
Így került az illető házba, a kádba pedig azért mászott be, mert hangokat hallott (ami nem csoda, hiszen beindult a riasztó, amikor kinyitotta az ajtót), és megijedt. 
Hát ennyi a történet. Illetve van még: bár ruháját visszakapta, mielőtt letartóztatták, a bugyiját azóta sem találja – vajon ki tehette el? 
Az alábbi videón Sara Soto látható a rendőrautó hátsó ülésén, amint rappel – igen, rappel, mert nem csak drogos, de rapművész is. Amatőr.