Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 1
Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 2

Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x)

Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x)

Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 7
Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 8
Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 9
Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 10
Fotó megosztása:
Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 11 Az igazi felfedezők ilyenkor is négy keréken vágnak neki az útnak, a szervezett csoportokat maguk mögött hagyva saját ösztöneikre hagyatkozva járják be az ismeretlen vidéket belföldön és az országhatáron túl egyaránt. A korlátlan szabadság azonban nagyobb kockázatokat is jelent, nem árt ilyenkor egy megbízható partner, akire bármikor számíthatunk.

Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 12

A VEMOCO intelligensautó-szolgáltatás segítségével jelentősen csökkentheti az Önre és az autójában utazókra leselkedő veszélyeket, és garantálhatja, hogy bármilyen kellemetlenség esetén professzionális segítségre számíthat, a lehető legrövidebb időn belül. A szolgáltatás az okostelefon funkcionalitását ötvözi az autó diagnosztikai rendszerével, egy speciális szenzorokkal felszerelt, ODB-II portra csatlakozó készülék, és egy ingyenesen letölthető mobilalkalmazás segítségével, így a VEMOCO-nak köszönhetően nem csak bármikor és bárhol percre kész információt kaphat járműve állapotáról, de az esetleges problémák elhárításában is segítséget kaphat.

Nyaralás alatt is megóvja a VEMOCO (x) 13

A vezetési asszisztencia funkció segítségével tökéletesre csiszolhatja vezetési technikáját, ami nem csupán fokozott biztonságot, de jelentős megtakarításokat is eredményez az üzemanyag-, illetve fenntartási költségeket illetően, sőt a Posta Biztosító partnerprogramjának köszönhetően akár biztosítási díját is 40 százalékkal csökkentheti. A 24 órás felügyeleti szolgáltatások abban az esetben is megoldást kínálnak, ha az esetleges műszaki hiba elhárításához nélkülözhetetlen egy profi szakember közreműködése, vagy ha váratlan baleset esetén a sofőr és az utasok élete a tét. A Magyar Autóklub által üzemeltetett sürgősségi ügyfélszolgálat szükség esetén azonnal riasztja, és az autó pontos helyéhez navigálja az illetékes mentőszolgálatot, a lehető legrövidebb idő alatt, garantálva az elérhető legmagasabb szintű biztonságot, a nyári pihenés alatt is.

További információk!