A US Open of Surfing a világkupa észak-amerikai selejtezőjeként a szörfösök egyik legnagyobb megmozdulása az USA-ban. Ennek idei főszponzora, a VANS cipőmárka egy különleges autót is kiállított az augusztus első hétvégéjéig tartó, deszkásokat és BMX-eseket is megmozgató rendezvényen. 
A Fiat 500L Vans legszembetűnőbb jellegzetessége az orr-részt elfoglaló, négy LED-karika – ezekbe alighanem beleköt majd az Audi, de így is megérte, a sajátos nappali világítás egészen különleges hangulatot kölcsönöz az autónak. 
Fiat, amely Audinak hiszi magát 1
Fiat, amely Audinak hiszi magát 2

Fiat, amely Audinak hiszi magát

Fiat, amely Audinak hiszi magát

Fiat, amely Audinak hiszi magát 10
Fiat, amely Audinak hiszi magát 11
Fiat, amely Audinak hiszi magát 12
Fiat, amely Audinak hiszi magát 13
Fiat, amely Audinak hiszi magát 14
Fiat, amely Audinak hiszi magát 15
Fiat, amely Audinak hiszi magát 16
Fotó megosztása:
Fiat, amely Audinak hiszi magát 17
Nem mintha feltűnés dolgában rászorulna a segítségre: a hármas színvilágra (szürke műanyag betétek, fehér-sötétkék fényezés) különleges, kockamintás tető teszi fel a koronát; ezen masszív csomagtartó keret szolgál a szörfdeszkák és egyéb sportszerek rögzítésére. 
Az utastérben elszabadult a jókedv: graffiti-mintás műszerfal, Hawaii ingbe öltözött ülések várnak, a pedálokon pedig a VANS cipők jellegzetes talpmintázata köszön vissza. 
Fiat, amely Audinak hiszi magát 18
A Fiatnál nagy hagyománya van az egyedi dizájner-szériáknak, így elképzelhető, hogy az 500L Vans tanulmány néhány eleme még visszaköszön utcai példányokon – bár ezek aligha jutnak el Európába. 
A kiállított tanulmányt egyébként a Fiat megszokott 1,4 literes, benzines turbómotorja hajtja, 160 lóerővel.
Fiat, amely Audinak hiszi magát 19
Fiat, amely Audinak hiszi magát 20
Fiat, amely Audinak hiszi magát 21