A US Open of Surfing a világkupa észak-amerikai selejtezőjeként a szörfösök egyik legnagyobb megmozdulása az USA-ban. Ennek idei főszponzora, a VANS cipőmárka egy különleges autót is kiállított az augusztus első hétvégéjéig tartó, deszkásokat és BMX-eseket is megmozgató rendezvényen. 
A Fiat 500L Vans legszembetűnőbb jellegzetessége az orr-részt elfoglaló, négy LED-karika – ezekbe alighanem beleköt majd az Audi, de így is megérte, a sajátos nappali világítás egészen különleges hangulatot kölcsönöz az autónak. 
Nem mintha feltűnés dolgában rászorulna a segítségre: a hármas színvilágra (szürke műanyag betétek, fehér-sötétkék fényezés) különleges, kockamintás tető teszi fel a koronát; ezen masszív csomagtartó keret szolgál a szörfdeszkák és egyéb sportszerek rögzítésére. 
Az utastérben elszabadult a jókedv: graffiti-mintás műszerfal, Hawaii ingbe öltözött ülések várnak, a pedálokon pedig a VANS cipők jellegzetes talpmintázata köszön vissza. 
Fiat, amely Audinak hiszi magát 3
A Fiatnál nagy hagyománya van az egyedi dizájner-szériáknak, így elképzelhető, hogy az 500L Vans tanulmány néhány eleme még visszaköszön utcai példányokon – bár ezek aligha jutnak el Európába. 
A kiállított tanulmányt egyébként a Fiat megszokott 1,4 literes, benzines turbómotorja hajtja, 160 lóerővel.
Fiat, amely Audinak hiszi magát 4
Fiat, amely Audinak hiszi magát 5
Fiat, amely Audinak hiszi magát 6